Watch faces voor je smartwatch: Rolex, Breitling of TAG Heuer?

Watch faces voor je smartwatch: Rolex, Breitling of TAG Heuer?

geplaatst in: Nieuws, Smart | 0

Met de komst van de smartwatches is er ook een nieuwe markt ontstaan: De watch faces. Elke smartwatch bied je de mogelijkheid om de weergave van de tijd te veranderen. De meest simpele is van digitale weergave naar analoge weergave. Maar hier blijft het natuurlijk niet bij. Waarom niet veranderen in een Rolex Submariner uurwerk? Of een mooie TAG Heuer Carrera? Breitling? Tudor? Google op “watch face” en zie dat “hebben” van een Rolex voor je smartwatch een koud kunstje is.

 

Watch faces rolex breitling tag heuer

 

In deze blog een verzameling foto’s van trotse smartwatch eigenaren en hun replica watchfaces. De foto’s zijn afkomstig van de Google+ groep “Show me your watch face“, afdeling replica faces. De meeste replica watch faces zijn gratis te downloaden van Internet: Zoek in Google op watchface en het merk/type horloge. De horloge industrie is natuurlijk helemaal niet blij met de replica watch face markt en onderneemt al een tijd actie.

Naast de replica’s zijn er 1000-en andere watch faces te vinden. Kijk eens op https://facerepo.com/app/

 

Laat een reactie achter