10 horloges onder de 100 euro voor Sint of Kerst

10 horloges onder de 100 euro voor Sint of Kerst

geplaatst in: Nieuws, Quartz, Tot 100 euro | 0

Sinterklaas en kerstmis komen er weer aan dus het is weer tijd voor het kopen van cadeaus. Om je te helpen in de zoektocht naar een passend cadeau, in dit geval een horloge, een 5-tal horloges onder 100 euro. Van design tot diver, casual en homage. Het uurwerk is allemaal quartz, ze zijn goed verkrijgbaar en snel leverbaar wat natuurlijk een must is voor de Sinterklaas en kerst inkopen. De horloges staan in willekeurige volgorde.

 

1. Timex Weekender

De Timex Weekender is een klassiek horloge met een diameter van 38mm en verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties (wijzerplaat en horloge). De horlogeband is leer of NATO. Het horloge is erg licht en je voelt het bijna niet om je pols. Horloge is uitgerust met de unieke Timex Indoglo functie waarmee je in het pikkedonker kan zien hoe laat het is door de kroon in te drukken. Nieuw is de Weekender Chrono uitgerust met een chronograaf waardoor de diameter naar 40mm gaat.

 • De Timex Weekender kost tussen 65 en 80 euro.
 • De Chrono versie valt kost 99,95 euro.
 • Verkrijgbaar bij www.horloge.nl

 

 

 2. Komono Magnus Silver Burgundy

De Magnus Silver Burgundy is een simpel horloge met een diameter van 46mm, gebrushed metalen case en een witte wijzerplaat. De leren strap maakt het horloge compleet. Een horloge met een diameter van 46mm lijkt groot maar eenmaal om de pols valt het erg mee.

 

 

3. Timex Expedition

De Timex Expedition is een andere klassieker van Timex. Dit quartz horloge heeft een diameter van 40mm en is waterdicht tot 5 ATM (spatwaterdicht). Het horloge is gemaakt voor avontuur door zijn robuuste uitstraling.

 • Het horloge kost 79,95 euro.
 • Verkrijgbaar bij www.bol.com

 

 

4. Casio G-Shock

De Casio G-shock is een digitale klassieker van Casio bekend om zijn robuustheid en weerstand tegen schokken (bijvoorbeeld harde stoten en sterke trillingen). G-shock staat ook voor Gravitational Shock. Bijna alle G-Shocks hebben een soort van stopwatch functie, countdown timer, en zijn licht- en waterbestendigheid.

 • De G-Shock is verkrijgbaar vanaf 99,95 euro.
 • Verkrijgbaar bij www.horloge.nl

 

 

5. Fossil The Commuter

Fossil is een Amerikaans horlogemerk bekend om zijn modische en betaalbare horloges. De Fossil FS5325 heeft een leren horlogeband en stalen horlogekast met een diameter van 42 mm. Het horloge is 5 ATM waterdicht en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

 

6. Cheapo Harold

Dit Zweedse merk maakt horloges en zonnebrillen voor een zeer betaalbare prijs: “We believe that awesome looking watches and sunglasses shouldn’t cost you a fortune”. De Cheapo Harold is verkrijgbaar in een aantal kleurcombinaties met verschillende soorten straps.

 • Je hebt al een Cheapo Harold voor 47,95 euro.
 • Verkrijgbaar bij www.zalando.com

 

 

7. YOURTURN horloge

Dit quartz horloge van het modemerk YOURTURN heeft een diameter van 46mm. Een trendy horloge met een panda styled uurwerk. De band is een nato strap.

 

 

8. Casio Retro digitaal horloge

J. Springs is een submerk van Seiko en maakt betaalbare horloges waaronder deze diver. De BBH101 bevat een Seiko uurwerk en een kroon met schroefdraad. Het horloge is waterdicht tot 200 meter. Horloge kan geleverd worden met metalen band of een rubberen band.

 • Het horloge is verkrijgbaar vanaf 48 euro.
 • Verkrijgbaar bij https://www.zalando.nl/casio-retro-digitaal-horloge-c1552e03p-f11.html

 

 

 

9. Keoker KW18 smartwatch

De Keoker KW18 is een echte smartwatch met een prijs van 100 euro. De smartwatch heeft tal van features waaronder SIM kaart ondersteuning. De smartwatch draait op Android en kan helaas alleen met Android smartphones communiceren.

https://www.tomsguide.com/us/pictures-story/943-best-cheap-smartwatches.html#s7

https://www.goedkopesmartwatchkopen.nl/shop/kingwear-kw18-smartwatch/

 

 

 

10. Invicta Pro Diver 9307

Invicta produceert mooie duikhorloges voor een scherpe prijs. De 9307 is uit de serie Pro Diver en heeft een diameter van 40mm. Waterdicht tot 200 meter.

 • Horloge kost 103 euro.
 • Verkrijgbaar bij www.bol.com

Laat een reactie achter