Omate Roma

Omate is een redelijk onbekende speler in de smartwatch markt. Net zoals Pebble zijn ze gestart via Kickstarter met de Truesmart waarin meer dan 4000 backers in totaal 1 miljoen dollar aan investering opbrachten.

De Omate Roma is de design versie van de TrueSmart en heeft qua vorm iets weg van een Panerai. Het horloge draait op een eigen OS genaamd Nucleus en ondersteunt iOS hoger dan 7 en Android hoger dan 4.3. De smartwatch ontvangt en toont meldingen zoals binnenkomende gesprekken, teksten, e-mails, herinneringen en sociale netwerk waarschuwingen van uw smartphone via Bluetooth Low Energy 4.0 (BLE).

Er is verder niet veel te vinden over dit horloge: geen uitgebreide reviews, of gebruikers die de smartwatch in beeld of video laten zien. Maar de vorm is de eerst afwijkende van rond of vierkant.

Bekijk deze video voor eerste indruk: https://www.youtube.com/watch?v=0aE4qCVIfLA

De smartwatch is (tijdelijk) uitverkocht. Prijs is 250 dollar.

In close up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings