Timex Weekender horloge

De Timex Weekender is een klassiek horloge van het Amerikaanse horloge merk Timex. Het is een betaalbaar, eenvoudig uurwerk. Het uurwerk is quartz en heeft een diameter van 38mm. De wijzerplaat is gemakkelijk af te lezen en bevat een handige 24 uur markering., maar geen datumaanduiding. Het glas is van mineral, de case van gepolijst en verchroomd roestvrij staal.

Het horloge is voorzien van Timex Indiglo functie waarmee je makkelijk de tijd kun zien in het pikkedonker. Druk de knop aan de zijkant in en de wijzerplaat wordt verlicht. De strap is van nylon (ook verkrijgbaar met leren strap) en voelt een beetje goedkoop aan maar is makkelijk te verwisselen.

Het horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren combinaties en straps.

Horloge is te koop voor 65 euro.

In close up

Bekijk bij horloge.nl

 

Specificaties

  • Waterdicht: 3 Bar (Handen wassen)
  • Diameter: 38 mm
  • Dikte kast: 9.0 mm
  • Soort Glas: Mineraal
  • Soort uurwerk: Quartz
  • Merk uurwerk: Miyota
  • Tijdsaanduiding: Analoog
  • Materiaal kast: Roestvrijstaal (RVS)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings