Speed inspired horloges van Paul Smith

Jawel de Engelse modekoning Paul Smith heeft al een tijd horloges in het assortiment. En ze zijn goed gelukt. Natuurlijk allemaal quartz aangedreven (blijven toch fashion watches).

De nieuwste collectie Paul Smith horloges bestaat uit chronografen geïnspireerd op de jaren 60 speedometers. Gestyled naar de Tag Heuer Monaco en de Rolex Daytona. Erg mooi is ook de Mens’ Gauge, lijkend op de snelheidsmeter in je auto.

De gehele collectie bestaat uit 31 horloges variërend in prijs van 240 euro (Men’s Gauge) tot 425 euro. De horloges zijn in Nederland niet online verkrijgbaar. Op watchshop.com en de website van Paul Smith zijn de horloge te verkrijgen met gratis levering naar Nederland.

In close up

Sir Paul Smith is een Britse ontwerper, waarvan de werkzaamheden en de reputatie is gebaseerd op zijn heren mode met een speciale focus op tailoring. Hij staat bekend om zijn eigenzinnige kijk op de traditionele Britse styling met de term ‘klassiekers met een twist’. Smith werd geridderd door koningin Elizabeth II in 2000 voor zijn diensten aan de Britse mode.

De horloges zijn in Nederland niet online verkrijgbaar. Op watchshop.com en de website van Paul Smith zijn de horloge te verkrijgen met gratis levering naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings