Omega Speedmaster in historisch perspectief

De Omega Speedmaster hoort in het rijtje iconische horloges samen met bijvoorbeeld de Rolex Paul Newman Daytona. De Speedmaster is al sinds het begin (1957) een bijzonder horloge, waarbij gedurende de afgelopen 50 jaar het voor veel mensen een passie is geworden om in de geschiedenis van de Omega Speedmaster te duiken en op zoek te gaan naar juist die ene Omega Speedmaster met een bijzonder tintje.

De horloge heren van Hodinkee hebben een uitgebreid stuk geschreven over de Omega Speedmaster ook wel de Moonwatch. Wil je de historie weten van de moonwatch en waar op je moet letten bij de aanschaf van een speedmaster, lees dan het artikel en bekijk de zeer interessante video.

Afbeelding copyright Hondinkee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings