Casio gouden MudMaster G -Shock horloge

De MudMaster of G-Shock (GWG-1000GB-1AER)

gwg-1000gb-1aerIk ben zelf geen kenner van de G-Shock maar dit is toch wel een mooi beest. De Casio G-Shock GWG-1000GB-1AER behoort tot de “Master of G” serie, de top in het Casio G-Shock assortiment. Overlevingsmachines voor aan je pols volgestopt met de beste techniek en snufjes om je klus te klaren. De “Master of G” Serie bestaat uit de Gulf-, Mud- en GravityMaster. Alle drie horloges voor de die-hard fan van watersport(Gulf), modderige sporten (Mud) en vliegen (Gravity).

De GWG-1000GB-1AER is een echte MudMaster maar met een zeer exclusieve touch: De knoppen, gesp, kroon en andere metalen delen zijn in een dun laagje goud uitgevoerd. Het schoonmaken van je G-Shock na een lange dag zwoegen in de modder wordt dan een leuke klus!

Het horloge is uitgevoerd met een groot aantal snufjes die je als Master graag bij je hebt. Een opsomming:

  • 5 multi-alarmen
  • Automatische kalender
  • Barometer
  • Hoogtemeter
  • Kompas
  • Stopfunctie
  • Thermometer
  • Timer
  • Wereldklok

Verder is het horloge natuurlijk schokbestendig, vuil afstotend, waterbestendig tot 200 meter, wordt de quartz aangedreven door zonne-energie en is het horloge zender gestuurd waardoor je altijd de exacte tijd hebt.

Met een diameter van 56mm en hoogte van 18mm is het geen klein horloge. Je hebt een flink beest om je pols en dus niet geschikt voor de kleinere pols.

Met een prijs van 749 euro heb je G-Shock die jaren mee kan.

Bekijk op mooihorloge.nl

 

In close-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings