rado_hyperchrome-captain-cook-header

Rado HyperChrome Captain Cook

Rado is niet het horlogemerk dat je associeert met duikers, nog minder met vintage look. Maar dit horloge, dat al een tijdje uit is, van Rado is toch een schoonheid voor het oog: De Rado HyperChrome Captain Cook.

De HyperChrome Captain Cook is gebaseerd op een horloge van Rado uit 1962 genaamd Captain Cook en je ziet duidelijk dat Rado er veel tijd en energie in heeft gestopt om deze nieuwe versie op en top eruit te laten zien met een hoge kwaliteit.

De HyperChrome heeft een diameter van 37,3mm. Dus geen grote klok. Natuurlijk een automatisch uurwerk, saffier glas en waterdicht tot 100 meter. 100 meter? Ja, dat is inderdaad niet veel voor een duikers horloge, dus hou het bij het zwembad.

Adviesprijs voor dit Rado horloge is 1850 euro.

 

Full specs? Check Rado website

Kopen? Check hier of Chrono24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings