15 beste heren horloges onder de 100 euro (2022)

Een nieuw heren horloge vinden voor jezelf of als cadeau is niet echt makkelijk in het aanbod van honderden horloges. En dan nog in prijs variërend van vijftig tot wel duizenden euro’s. Om je te helpen hebben ik voor de kleine portemonnee de beste 15 heren horloges op een rijtje gezet. Waarom beste? Omdat ze qua merk, afwerking en degelijkheid goed scoren. Maar uiteindelijk blijft het toch smaak..

Voor het gemak zijn de horloges gerangschikt op prijs, van laag naar hoog. Heb je een groter budget? Kijk dan eens bij de 15 beste heren horloges tot 200 euro.

Benyar chronograaf (€38)

Het horlogemerk Benyar bestaat sinds 2012 en heeft een uitgebreid assortiment aan dames en heren horloges. De horloges vallen op de stijlvolle looks en scherpe prijs. Voor deze prijs krijg je een horloge met een strakke afwerking en een solide quartz uurwerk. Het horlogeglas is krasbestendig. En als geheel waterdicht tot 10 meter.

Bekijk horloge | Alle Benyar horloges

Timex Weekender (€40)

timex-weekender

De Timex Weekender is een klassiek horloge met een diameter van 38mm en verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties (wijzerplaat en horloge). De horlogeband is leer of NATO. Het horloge is erg licht en je voelt het bijna niet om je pols. Horloge is uitgerust met de unieke Timex Indoglo functie waarmee je in het pikkedonker kan zien hoe laat het is door de kroon in te drukken.

Bekijk horloge.nl

Timex horloges

Timex staat bekend als fabrikant van leuke, goedkope horloges en is een van de grootste horlogefabrikanten ter wereld. Timex werd in 1854 opgericht in Waterbury, Connecticut, en heeft een rijke geschiedenis als Amerika’s grootste horlogemaker.

Timex heeft een reputatie opgebouwd van kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. De uitstekende Weekender Forty en de Weekender Fairfield zijn uitstekende voorbeelden van Timex op zijn best.

Bekijk Timex bij horloge.nl | Bekijk Timex bij Bol.com

Casio Retro Digital (€60)

casio-retro

Gouden horloges en zeker de oude digitale klokjes zijn helemaal terug. En met een Casio weet je zeker dat je kwaliteit koopt. Zij zijn namelijk de grondlegger van de digitale horloges. Deze Casio Retro Digital bevat de belangrijkste functies: Stopwatch, alarm, datum en licht functie.

Bekijk Casio Retro bij horloge.nl | Bekijk Casio Retro bij Bol.com

MVMT (€63)

De naam MVMT horloges staat voor Movement. Het Amerikaanse merk MVMT Watches komt uit het zonnige Californië. De moderne en eigenwijze designs zorgt voor een grote wereldwijde schare aan fans. De scherpe prijs en hoge kwaliteit maakt het een juweel voor aan je pols.

Bekijk MVMT bij horloge.nl | Bekijk MVMT bij Bol.com

Ilion chronograaf (€65)

Illion Watches is een jong en hip horlogemerk uit Nederland. De horloges zijn van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Deze chronograaf heeft de klassieke Rolex look met een gouden randje. Waterdicht tot 10 meter en voorzien van krasvrij saffierglas. De perfecte aankoop voor jouw pols.

Bekijk horlogeBekijk alle IIlion horloges

Invicta Pro Diver (€66)

De Invicta Pro Diver staat voor velen in het rijtje van Rolex en Omega. Alleen niet met het prijskaartje. Het behoort tot de beroemde collectie duikers horloges waar menig duiker 1 of meerdere exemplaren van heeft. Voor deze prijs koop je de quartz versie. De automaat versie begint bij €165.

Bekijk alle Invicta Pro Diver horloges

Renard Grande Chrono (€65)

Een klassiek ogend quartz horloge van het Frans merk Renard. Normaal €130 maar voor Black Friday deal nu voor €65. Een koopje als kijkt naar de looks, details en het leren bandje.

Bekijk horloge

Sekonda chronograaf (€73)

Dit horloge heeft een ronde gunmetal plated kast met daarin een aanvullende donkergrijze wijzerplaat met dubbele tijd sub-dials en een datumweergave. Het horloge is bevestigd met een duurzame gunmetal plated roestvrijstalen armband en heeft een waterdichtheid tot 50 meter.

Bekijk horloge | Bekijk alle sekonda horloges

Fossil FB-01 (€75)

Fossil is een Amerikaans horlogemerk met een rijke historie. De FB-01 bevat een uitgebreide reeks aan kwalitatieve goede en strak ogende analoge horloges. De 42 mm FB-01 bestaat uit een zwarte zonnewijzerplaat, driewijzer-datum uurwerk en een zilverkleurige roestvrijstalen armband. Het horloge is waterdicht tot 10 meter

Bekijk horlogeBekijk alle Fossil FB-01 horloges

Fossil Decker (€75)

De tweede Fossil in de lijst! Dit is de CH2573IE horloge van Fossil. Het horloge heeft een Quartz uurwerk. De wijzerplaat is Zwart en is afgedekt met Mineraalglas. De kast is gemaakt van RVS en heeft een diameter van 44 mm.

Bekijk horloge

Fossil horloges

Het merk Fossil bestaat al sinds 1984, en is vergelijkbaar met Swatch in het neerzetten van een aantal iconische horloges voor een betaalbare prijs. Voor de moderne man die een kwalitatief en modern horloge zoekt is Fossil het uitgelezen merk.

Bekijk Fossil bij SiebelBekijk Fossil bij Bol.com

Casio Edifice (€85)

De EDIFICE collectie van CASIO bestaat uit herenhorloges en -chronografen waarmee sportieve elegantie wordt gecombineerd met technische perfectie en hoogwaardige functionaliteit. De kasten van de herenhorloges uit de EDIFICE-serie bestaan uit massief roestvrij staal en kraswerend mineraalglas. EDIFICE-horloges en -chronografen van CASIO zijn waterdicht tot 10 bar en sommige modellen zelfs tot 20 bar.

Bekijk horlogeBekijk alle Casio Edifice horloges

Debert 41mm saffierglas (€89)

debert-seamaster-james-bond-41mm

Dit horloge is de enige automaat in de lijst. Waarom dan zo’n lage prijs? Hij komt uit China .. Wacht! Niet gelijk verder gaan. Ik heb de Debert ook in mijn collectie en deze is kwalitatief prima in orde. En ziet er ook nog eens mooi uit! Hoe dat komt? Het uurwerk lijkt verdomd veel op de Omega Seamaster james Bond Edition. Nee het is geen directe kopie, noem het een homage …

Te koop via AliExpress

Stuhrling Chronograaf (€89)

stuhrling-chronograaf

Deze chronograaf is echt een krachtpatser. Met 40mm heb je een stoer horloge dat velen zal doen denken aan de Rolex Daytona. De stalen band geeft het een solide gevoel aan de pols. Stuhrling is een Amerikaans horlogemerk dat al vele jaren horloges maakt in verschillende prijsklassen. Deze chronograaf is uitgerust met een zeer betrouwbaar Seiko Quartz uurwerk.

Bekijk horloge

Casio G-Shock (€99)

casio-g-shock

De Casio G-shock is een digitale klassieker van Casio bekend om zijn robuustheid en weerstand tegen schokken (bijvoorbeeld harde stoten en sterke trillingen). G-shock staat ook voor Gravitational Shock. Bijna alle G-Shocks hebben een soort van stopwatchfunctie, countdown timer, en zijn licht- en waterbestendigheid.

Bekijk Casio G-Shock bij horloge.nlBekijk Casio G-Shock bij Bol.com

15 beste horloges tot 200 euro

Lees ook de blog met de 15 beste horloges tot 200 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings