Rosendahl Picto horloges

Rosendahl Picto horloges

rosendahl-horloge-hoe-werk-hetOorspronkelijk bedacht in 1984 door de Deense ontwerpers Steen Georg Christensen en Erling Andersen, de Rosendahl Picto is een poging om een beeld van de tijd vast te leggen. Het uur wordt aangegeven met een punt op de roterende wijzerplaat, terwijl de minuten worden weergegeven door de enige wijzer. Picto is het eerste polshorloge dat gebruikt maakt van een roterende wijzerplaat/schijf en wordt aangedreven door een Miyota Quartz. Door zijn unieke mechanisme heeft het horloge een permanente plek in de collectie van het Museum of Modern Art in New York.

Het horloge is leverbaar in verschillende kleur/uurwerk/band combinaties en heeft een diameter van 40mm of 30mm. De band is van zacht kalfsleer.

Voor een prijs van 129 euro (30mm) of 139 euro (40mm) heeft u een uniek horloge in uw bezit waar u veel plezier aan zult beleven.

 

In close up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings