Steinhart horloges

Steinhart horloges

stw_logo_topMisschien ben je dit merk al op meerdere horloge fora tegen gekomen. Het is een van de populairste horlogemerken die voor een budget onder de 500 euro mooie automaten maken, geïnspireerd op vele bekende horloges. Die inspiratie gaat soms wel erg veel lijken op het origineel, waardoor er wat denigrerend over dit merk gesproken wordt. Maar iedereen is het het erover eens: het zijn kwalitatief goede horloges voor een prima prijs.

Steinhart horloges is een Duits horlogemerk gerund door Gunther Steinhart. De horloges worden door Gunther bedacht en ontworpen. Vervolgens worden ze door een Zwitserse horlogefabriek (Grovana, specialist in private labels) gemaakt Het assortiment bestaat uit een flink tal verschillende typen waarvan de bekendste zijn de duikers (Ocean series) en piloten (Nav B-Uhr). Mooi afgewerkte horloges in automaat of handopwind. Dus goede uurwerken / calibres, saffier glas  en kwaliteit horlogebanden.

De horloges zijn te koop via hun website http://www.steinhartwatches.de/. En check horlogeforum voor wat achtergrond informatie.

 

In close up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings