goedkope herenhorloges onder de 40 euro

5 goedkope heren horloges onder de 40 euro

Horloges zijn verkrijgbaar is alle vormen en maten: van wegwerp tot zeer exclusief. Bij de gemiddelde juwelier vind je horloges in de prijsklasse 100 tot 1000 euro. Voor de duurdere horloge kan je terecht bij de exclusieve horloge specialist. Maar waar kan je terecht met een budget tot 40 euro? In dit artikel laat ik je 5 goedkope horloges zien met een prijs van onder de 40 euro en waarmee je nog steeds de blitz kan maken.

 

Infantry IN-044

Infantry Co. is een horlogemerk afkomstig uit Hong Kong dat onder andere verkocht wordt op Amazon.co.uk. Hun collectie bestaat uit een grote hoeveelheid goedkope horloges waarvan ik er 2 wil uitlichten: IN-044 en IN-019.

De IN-044 is gebaseerd op de military watch en heeft erg veel weg van de Seiko 5 Sports Military Watch. Dit quartz horloge heeft een diameter van 40mm en is verkrijgbaar in twee kleurstellingen. Het horloge heeft een dag/datum weergave en zowel de wijzer als de uurstrepen lichten op in het donker. Het horloge heeft een gewicht van 58gram en heeft een zwarte linnen band met een opgewerkt leren stukje bij de gaatjes. Dit voorkomt de uitrek die vaak ontstaat bij veelvuldig gebruik van een linnen horloge band. De kast is van geborsteld staal.

De prijs van dit horloge is 19,25 euro en is te koop bij amazon.co.uk

 

Infantry IN-019

Het andere goedkope horloge van Infantry is de IN-019. Deze is gebaseerd op de Rolex Submariner. Dit zie je door het Mercedes logo op de uurwijzer, de bezel en het vergrootglas op de datum. Het horloge heeft een diameter van 44mm en is quartz aangedreven. Horloge is beschikbaar met een zwarte wijzerplaat gecombineerd met een zwarte of een metalen kast. De NATO band is zwart of legergroen. De bezel draait gemakkelijk rond in 60 posities, voor elke minuut 1.

De prijs voor dit horloge is 15,50 euro en is te koop bij amazon.co.uk

 

Kingsky Black Seal

De Kingsky Black Seal is gebaseerd op de Panerai Luminor. Het quartz aangedreven horloge heeft een diamtere van 45mm en komt met een PU leren band. De kast is van alloy.

De prijs voor dit horloge is 32,50 euro en is te koop bij watchera.nl

 

Curren heren horloge

Horloge van het merk Curren kosten niet meer dan 25 euro. Zo ook dit goedkope Curren heren horloge met chronograaf. In de verte heeft het horloge iets weg van een Tag Heuer Carrera met de tachymeter, de chronometer en metalen band. Een degelijk quartz horloge voor een scherpe prijs.

De prijs voor dit horloge is 20,95 euro en is te koop bij watchitnow.nl

 

Megir heren horloge

Dit goedkope heren horloge van het merk Megir heeft de looks van een Breitling NaviTimer horloge. Met een diameter van 46mm een fors quartz horloge. Verkrijgbaar in 4 verschillende modellen waarbij de geheel zwarte en en versie met zwarte wijzerplaat het meest eruit springen.

De prijs voor dit horloge is 34,50 euro en is te koop bij myxlshop.nl

 

Zelf een mooie goedkoop horloge?

Heb je zelf een mooie score gedaan van een goedkoop horloge of weet je een goede online shop? Plaats deze hieronder in een reactie op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings