Locman horloges en watches

Gespot: Locman Montecristo en Aviatore horloges

Locman_logoHet Italiaanse horloge merk Locman is opgericht in 1986 op het schitterende eiland Elba. Locman horloge zijn een mix van Italiaanse stijl, Toscaanse horloge vakmanschap en de modernste productie technieken. Zo wordt er in de horloges gebruik gemaakt van titanium, glasfiber en aluminium. Dit toch onbekende merk produceert de horloges voor de luchtvaart en marine van het Italiaanse leger. Dus naast Italiaanse stijl ook professionele kwaliteit.

Locman MonteCristo

De Montecristo is het meest verkochte horloge van Locman en door de jaren heen in vele verschillende vormen geproduceerd en nog steeds verkrijgbaar. De kast van de Montecristo is gemaakt van AISI 316L staal en titanium, waardoor deze een modern maar toch krachtig uiterlijk krijgt. Het bijzondere aan het horloge is dat het wordt aangedreven door een automatisch uurwerk ontwikkeld door de Scuola Italiana di Orologeria. In samenwerking met DePa Swiss Movements is en robuust en betrouwbaar uurwerk ontwikkeld met een zogeheten power reserve van minstens 50 uur.

De Locman Montecriso heeft een diameter van 44 mm en een bandbreedte van 26 mm. Verkrijgbaar met een siliconen horlogebanden waterdicht tot ongeveer 100 meter. De prijs van het horloge ligt rond de 675 euro. Er is ook een quartz versie verkrijgbaar.

Te koop bij www.klepsoo.com

 

In close up

 

Locman Aviatore

De Locman Aviatore is een eerbetoon aan het klassieke piloten horloge uit de jaren 1940. De ronde staal met titanium kast heeft een diameter van 44mm. Ook dit horloge is verkrijgbaar als automaat en is waterdicht tot 5 bar. verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen voor een prijs vanaf 430 euro. Er is ook een quartz versie verkrijgbaar.

Te koop bij www.klepsoo.com

In close up

 

Locman Change Uomo (One)

De Locman Change Uomo is bijzonder door het makkelijk verwisselen van horlogebandje zodat je voor elke gelegenheid een andere band kan dragen. Zo heb je niet 1 maar in eens 10 verschillende horloges. Ook verkrijgbaar met het automatische uurwerk. Mooi afgewerkt en met een diameter van 46mm. Waterdicht tot 5 bar. Te koop vanaf 450 euro. Er is ook een quartz versie verkrijgbaar.

Te koop bij www.klepsoo.com

 

In close up

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings