watch face rolex breitling omega tag heuer

Watch faces voor je smartwatch: Rolex, Breitling of TAG Heuer?

Updated 20-10-2019
De website facerepo.com heeft zich zelf moeten sluiten na een “cease and desist” van verschillende bekende horloge merken. “The liability and resources required to ensure that copyrighted material is no longer shared on the platform has become too great for the platform to continue to exist.”

Met de komst van de smartwatches is er ook een nieuwe markt ontstaan: De watch faces. Elke smartwatch bied je de mogelijkheid om de weergave van de tijd te veranderen. De meest simpele is van digitale weergave naar analoge weergave. Maar hier blijft het natuurlijk niet bij. Waarom niet veranderen in een Rolex Submariner uurwerk? Of een mooie TAG Heuer Carrera? Breitling? Tudor? Google op “watch face” en zie dat “hebben” van een Rolex voor je smartwatch een koud kunstje is.

Watch faces rolex breitling tag heuer

In deze blog een verzameling foto’s van trotse smartwatch eigenaren en hun replica watchfaces. De foto’s zijn afkomstig van de Google+ groep “Show me your watch face”, afdeling replica faces. Helaas bestaat deze groep niet meer sinds Google+ gestopt is.

De horloge industrie is natuurlijk helemaal niet blij met de replica watch face markt en als belangrijke overwinning heeft de website facerepo zich zelf offline moeten halen.

Maar niet getreurd want de meeste replica watch faces zijn nog gratis te downloaden van Internet: Zoek in Google op watchface en het merk/type horloge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rated 8 based on 45 ratings